logo Dordrecht Alles over Dordrecht...

Krav maga / Dordrecht

Op deze pagina treft u actueel Dordrechts nieuws en activiteiten en evenementen uit Dordrecht voor het trefwoord krav maga.
U kunt deze pagina of de beginpagina toevoegen aan uw favorieten of instellen als startpagina. Zo blijft u dagelijks op de hoogte van de actuele gebeurtenissen in Dordrecht. Ook kunt u zelf bijdragen aan de nieuwsberichten middels dit formulier.

21
okt
2013

Krav Maga Dordrecht organiseert proeflessen zelfverdediging

DORDRECHT - Krav Maga is het officiële zelfverdedigingssysteem van de IDF (Israeli Defence Force) en is voor het grote publiek nog behoorlijk onbekend. De sportschool Krav Maga Dordrecht wil hier verandering in brengen en organiseert daarom gratis proeflessen onder leiding van MG instructeur Victor Lens. Wat is Krav Maga? Krav Maga is hebreeuws voor contactgevecht. Krav Maga is een uiterst effectief zelfverdedigingssysteem, tot voor kort geheim, slechts bekend bij de veiligheidsagenten van drie Israelische inlichtingendiensten (Mossad, Shabak, Aman) en leden van Elite eenheden binnen het israelische leger. Krav Maga technieken zijn effectief en eenvoudig aan te leren en kunnen onder extreme stress-situaties worden toegepast. Krav Maga is een moderne, praktische en beproefde wijze van zelfverdediging, zorgvuldig toegesneden op de huidige agressie in de wereld...
Afbeelding bij nieuwsbericht: 'Krav Maga Dordrecht organiseert proeflessen zelfverdediging'