logo Dordrecht Alles over Dordrecht...

Gedichten / Dordrecht

Op deze pagina treft u actueel Dordrechts nieuws en activiteiten en evenementen uit Dordrecht voor het trefwoord gedichten.
U kunt deze pagina of de beginpagina toevoegen aan uw favorieten of instellen als startpagina. Zo blijft u dagelijks op de hoogte van de actuele gebeurtenissen in Dordrecht. Ook kunt u zelf bijdragen aan de nieuwsberichten middels dit formulier.

01
mei
2012

Wedstrijd Drechtsteden toekomst

DRECHTSTEDEN - Onder de titel DRECHTSTEDEN TOEKOMST wordt een gedichten- verhalen- en fotowedstrijd georganiseerd waar alle inwoners van de Drechtsteden aan mee kunnen doen. Hoe ziet de toekomst er in de Drechtsteden over vijf, vijfentwintig of honderd jaar uit? Hoe ziet een gemeente, een straat of een school er dan uit? Wat voor mensen wonen er, wat voor kleren dragen ze, hoe gaan ze met elkaar om, in wat voor huizen wonen ze en hoe verdienen ze hun brood? Of hoe gaat het met iemand persoonlijk? Inwoners van de Drechtsteden worden opgeroepen hierover een gedicht (maximaal 25 regels), een kort verhaal (fictie of non-fictie, maximaal 1000 woorden) of een (bewerkte) foto te maken. Het kan overal over gaan, zo lang het maar over de toekomst in de Drechtsteden gaat. Wat is er te winnen? Een deskundige jury beoordeelt alle inzendingen. Er zijn drie leeftijdsgroepen: t/m 12 jaar, 13 t/m 21 jaar en 22 jaar en ouder...
Afbeelding bij nieuwsbericht: 'Wedstrijd Drechtsteden toekomst'