logo Dordrecht Alles over Dordrecht...

Game mania / Dordrecht

Op deze pagina treft u actueel Dordrechts nieuws en activiteiten en evenementen uit Dordrecht voor het trefwoord game mania.
U kunt deze pagina of de beginpagina toevoegen aan uw favorieten of instellen als startpagina. Zo blijft u dagelijks op de hoogte van de actuele gebeurtenissen in Dordrecht. Ook kunt u zelf bijdragen aan de nieuwsberichten middels dit formulier.

22
sep
2011

Saskia de Graaff wint Game Mania-wedstrijd

DORDRECHT - Tijdens de zomervakantie kreeg iedereen die iets kocht bij Game Mania een code waarmee hij/zij kans maakte op een jaar lang gratis games. Alle Game Mania-vestigingen in Nederland en België (85 in totaal) mochten allemaal 1 persoon gelukkig maken. Zo ook in Dordrecht aan de vesting aan de Grote Markt 1. In Dordrecht kwam de naam van Saskia de Graaff als winnaar uit de bus. Zij kwam bij Game Mania dan ook met veel plezier een oorkonde afhalen, die recht geeft om 52 weken op een rij een USED game naar keuze aan haar collectie toe te voegen.  Game Mania beschikt over een zeer ruim assortiment USED games, dat voortdurend wordt uitgebreid.   ...
Afbeelding bij nieuwsbericht: 'Saskia de Graaff wint Game Mania-wedstrijd'