FC Dordrecht kan ook in Almere niet winnen

13 april 2010

DORDRECHT - In het restant van de wedstrijd bij Omniworld heeft FC Dordrecht de numerieke meerderheid op het veld niet uit kunnen buiten. Tien dagen geleden viel in het Mitsubishi Forklift Stadion kort na rust het icht uit en stond Dordt met nog veertig minuten op de klok door een rode kaart van Fachtali tegen tein tegenstanders.

Na de hervatting via een scheidsrechtersbal van Raymond van Meenen gingen de Schapekoppen op jacht naar de voorsprong die binnen tien minuten door een rake kopbal van Nito Sequeira op het bord werd gebracht. Maar net als in het eerste deel hield Omniworld-keeper Friebel zijn ploeg in de race. Vlak voor tijd leverde dat via een van richting veranderde vrije brap van Kappenberg nog een punt op ook: 1-1.