Alles over Dordrecht...
30mei 2012

Politie zoekt getuigen van aanranding

DORDRECHT - De politie zoekt getuigen van een aanranding die op 29 mei op de Tesselschadestraat in Dordrecht, dichtbij de kruising met de Huygensstraat, plaatsvond. Tussen 14.30 en 14.45 uur werd een 27-jarige vrouw daar aangesproken door een onbekende jongen.

Het slachtoffer was daar op dat moment op iemand aan te wachten en omdat dat nog wel even kon duren, besloot ze op de stoep te gaan zitten. De jongeman fietste eerst langs de vrouw, keerde vervolgens om en ging naast haar zitten. De jongen viel haar vervolgens lastig. Toen het slachtoffer opstond en wegliep, ging ook de jongeman er op zijn fiets vandoor en reed weg in de richting van de Van Baerlestraat.

De jongen was ongeveer 16 jaar, had een blanke huidskleur en was door de zon gebruind. Hij droeg een plaatjesbeugel (in ieder geval bij de boventanden) en had roodblond haar en was 1.70 tot 1.75 meter lang. Hij droeg een lichtblauwe spijkerbroek, een kort jasje met rits en met lange mouwen. Hij droeg een donker petje en reed op een donkere fiets.

De politie komt graag in contact met mensen die het voorval hebben zien gebeuren. Wie de jongen (her)kent aan de hand van het signalement wordt gevraagd te bellen. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de afdeling UZP. Anoniem bellen kan ook op telefoonnummer 0800-7000 (gratis).Deel dit bericht met je vrienden!