logo Dordrecht Alles over Dordrecht...

Bediende pomp op zaterdag terug bij Shell

vrijdag 13 apr 2012
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bediende pomp op zaterdag terug bij Shell'

DORDRECHT -  Zelftankstation Reeweg Oost en Shell QSB Wielwijk in Dordrecht introduceren dit weekend Servicetanken op zaterdag. Hiermee keert de bediende benzinepomp terug. Uit onderzoek van Shell is namelijk gebleken dat veel automobilisten meer service willen. Het is immers heel plezierig als iemand anders af en toe voor je tankt. Tijdens deze ‘Service Zaterdag’ nemen speciaal opgeleide medewerkers de klant het tanken uit handen, en maken - net als vroeger - ook de voorruit schoon. Ze controleren desgewenst ook het oliepeil en de ruitenwisservloeistof. Dit is zonder extra kosten en verplichtingen.

 ‘Shell biedt als eerste landelijk opererende benzinemaatschappij Servicetanken aan, te beginnen op de zaterdag. Dat is immers voor veel mensen een drukke dag, maar je wilt tegelijk ook rustig van je weekend kunnen genieten. Daarom wordt wat extra gemak ongetwijfeld op prijs gesteld’, aldus Linda van Schaik, General Manager Retail Benelux & France.

De ‘Service Zaterdag’ wordt verzorgd door de vaste medewerkers van het tankstation. Shell verwacht dat die herkenbaarheid bijdraagt aan het vertrouwen van de automobilist. Van Schaik: ‘De consument is zo’n persoonlijke service tegenwoordig niet meer gewend, we verheugen ons erop de klant hiermee blij te verrassen.’

In Duitsland en enkele Scandinavische landen is het Servicetanken inmiddels al een groot succes. Ook in Nederland is de proef geslaagd en wordt ‘Service Zaterdag’ nu nationaal uitgerold. Klanten worden door het hele land op zaterdag persoonlijk geholpen aan de pomp, van Leeuwarden tot Barendrecht, van Amsterdam tot Zevenbergen.

 
Deel dit artikel via je: 'Bediende pomp op zaterdag terug bij Shell' delen via Twitter 'Bediende pomp op zaterdag terug bij Shell' delen via LinkedIn 'Bediende pomp op zaterdag terug bij Shell' delen via Facebook
© 2015 Dordrecht. Nieuwsberichten mogen niet zonder toestemming worden overgenomen.

Reacties:

Geef je mening over Bediende pomp op zaterdag terug bij Shell!

Reageer op Bediende pomp op zaterdag terug bij Shell
(Optioneel, kommagescheiden)

Hier kunt u inloggen of registreren wanneer u nog geen lid bent van deze website

Training Social Media | 2 april 2015