Alles over Dordrecht...

Kies een letter van een vermelding:

0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Locatie: Gemeentegids ⇒ Gezondheidszorg ⇒ Bloedafname ⇒ Stichting Regionale Trombosedienst Drechtsteden in Dordrecht

Stichting Regionale Trombosedienst Drechtsteden

Afbeelding bij 'Stichting Regionale Trombosedienst Drechtsteden'
Naam:Stichting Regionale Trombosedienst Drechtsteden
Bezoekadres:Gezondheidscentrum Dok11, Parallelweg 11
Postcode:2951 BS
Standplaats:Alblasserdam
Postadres:Van der Steenhovenplein 1
Postcode:3317 NM
Plaats:Dordrecht
Website:www.asz.nl
Bloedprikken van maandag t/m vrijdag van 8.00-9.00 uur. Administratie Trombosedienst, telefoonnummer tel. 078-6545050. Administratie Klinisch Chemisch Laboratorium, tel. 078-6541532.

Trefwoorden: Stichting, Regionale Trombosedienst Drechtsteden


Stichting Regionale Trombosedienst Drechtsteden in het nieuws:

Afbeelding bij nieuwsbericht: 'Dordtse Zwarte Pieten met SintExpress Tour 2016 het land in voor Stichting 'Het Vergeten Kind''
11Nov

Dordtse Zwarte Pieten met SintExpress Tour 2016 het land in voor Stichting 'Het Vergeten Kind'

DORDRECHT - Zaterdag reist een deel van de Dordtse Zwarte Pieten, na de intocht in Dordrecht, door naar diverse plaatsen in het land.

Voor de Stichting 'Het Vergeten Kind' zetten zij zich in, om zondag met een tweetal extra lange Dubbeldekker-treinen 750 "Vergeten kinderen" met even zoveel begeleiders op te halen. Kinderen die anders niet aan het Sinterklaasfeest vieren toe zouden komen.

Deze kinderen die om verschillende redenen niet meer thuis kunnen wonen of er nog mogen zijn, maken deel uit van zo'n 38.000 kinderen in Nederland die in hun jonge bestaan al heel veel leed en narigheid hebben meegemaakt. De Stichting 'Het Vergeten Kind' biedt hen met behulp van heel veel helpers een onvergetelijk Sinterklaasfeest aan.

... Meer...

Afbeelding bij nieuwsbericht: 'Stripmuseum komt hoogstwaarschijnlijk in Rotterdam'
08Jul

Stripmuseum komt hoogstwaarschijnlijk in Rotterdam

DORDRECHT - De Stichting Strips heeft een paar panden in het centrum van Rotterdam op het oog om het Stripmuseum in te vestigen. Het museum zou dan al in 2016 open kunnen gaan. Dat heeft Marc Kleijnen van de Stichting Strips woensdagochtend gezegd op Radio Rijnmond.

Dinsdag werd duidelijk dat het Stripmuseum niet in het historische pand De Berckepoort in Dordrecht komt... Meer...

Afbeelding bij nieuwsbericht: 'Stichting Gereformeerde Geestelijke Gezondheidszorg Eleos start programma 'Kinderen uit de Knel''
08Jul

Stichting Gereformeerde Geestelijke Gezondheidszorg Eleos start programma 'Kinderen uit de Knel'

DORDRECHT - Eind september start Eleos in Dordrecht met het programma Kinderen uit de knel. Dit programma richt zich op ouderparen die in een complexe echtscheiding zitten en hun kinderen. Ook voor ouders die niet willen scheiden, maar al van alles hebben geprobeerd om de relatie te verbeteren en niet verder komen, is dit programma geschikt... Meer...

Afbeelding bij nieuwsbericht: 'Stichting Illustre Dordracum gaat zich als Documentatie- en Kenniscentrum Augustijnenhof vestigen in Hof 15'
30Jun

Stichting Illustre Dordracum gaat zich als Documentatie- en Kenniscentrum Augustijnenhof vestigen in Hof 15

DORDRECHT - Heel Nederland kent inmiddels het Hof. Hier heeft Koning Willem Alexander op Koningsdag 2015 het museum “Hof van Nederland” geopend. Een locatie waar aandacht wordt geschonken aan de Eerste Vrije Statenvergadering en aan de geschiedenis van Dordrecht.

Stichting Illustre Dordracum gaat zich als Documentatie- en Kenniscentrum Augustijnenhof vestigen in het statige pand Hof 15, recht tegenover het Hof van Nederland... Meer...

Afbeelding bij nieuwsbericht: 'Groot korenfestival in Dordrecht op 19 september 2015'
14Feb

Groot korenfestival in Dordrecht op 19 september 2015

DORDRECHT - De stichting bijzondere concerten werkt aan het achtste korenfestival. De organisatie maakt via een brief van secretaris Bertie Rodriguez dit bekend. De brief is gelijk een uitnodiging:

 

(brief) STICHTING BIJZONDERE CONCERTEN DORDRECHT

 

 

 

 

Uitnodiging

 

Groot Dordrechts korenfestival op zaterdag 19 september 2015.

 

De Stichting Bijzondere Concerten te Dordrecht is blij dat in het hart van onze mooie stad Dordrecht voor de achtste maal een korenfestival zal klinken.

 

 

Het wordt een korenfestival met een internationaal geluid onder het motto:

 

Koren van ver af, Bijzonder dichtbij !

 

Op diverse locaties in de binnenstad zullen regionale koren zich mogen uitleven... Meer...

Afbeelding bij nieuwsbericht: 'De LuiaardVrouwe haalt uit naar programmering Kunstmin'
14Nov

De LuiaardVrouwe haalt uit naar programmering Kunstmin

DORDRECHT - Van Patrizia Filia ontvingen we het ondrstaande bericht, waarin fors uitgehaald wordt naar de programmering van de Schouwburg Kunstmin. Het bericht was door de schrijfster inmiddels ook naar Kunstmin gestuurd.
 
"Beste Directie en Medewerkers van Schouwburg Kunstmin,"
 
"Gisteren ontving de Belgische festivalmaker en theaterliefhebber Frie Leysen de Erasmus Prijs. Hier een link naar haar ontroerend dankwoord:"

"Als theatermaker vraag ik jullie: wil ook Schouwburg Kunstmin de podiumkunst laten verstikken?
Zie hieronder de brief van de voorzitter van het bestuur van St... Meer...

Afbeelding bij nieuwsbericht: 'Nieuwe Stichting wil Stadslandbouw in Dordrecht bevorderen'
22Jul

Nieuwe Stichting wil Stadslandbouw in Dordrecht bevorderen

DORDRECHT - Robert Klaassen is de voorzitter van de vorige week opgerichtte stichting stadslandbouw Dordrecht. Het onderwerp is actueel nu op steeds meer plekken in de stad ruimte is om groente te verbouwen.  Ook het platform duurzaamheid, dat begin 2010 werd opgericht, heeft gezorgd door een groene klimaat in de stad en de regio.

Op de website van de wijken komt de stichting ook in beeld:

Vorige week startte een stichting om stadslandbouw te ondersteunen. Steunpunt Drechtstadsboer heeft ook een nieuwsbrief en in het eerste nummer staan al vele activiteiten.

De stichting wil stadslandbouw helpen ontwikkelen, versterken en vergroten... Meer...

Afbeelding bij nieuwsbericht: 'Boomkunstenaar Jos Bregman start met het project Houd de Rode Beuk bij elkaar'
28Apr

Boomkunstenaar Jos Bregman start met het project Houd de Rode Beuk bij elkaar

DORDRECHT - Het bestuur van de 'Stichting Park Merwestein' liet ons het volgende weten:

"Op maandag 20 januari van dit jaar is de 180 jaar oude Rode Beuk in Park Merwestein gekapt. Het bestuur van 'Stichting Park Merwestein' heeft samen met de gemeente en boomkunstenaar Jos Bregman uit Tiel deze historische en beeldbepalende boom een nieuwe en duurzame bestemming te geven.

De gemeente heeft de bruikbare stammen en takken zorgvuldig geregistreerd, opgeslagen en geschonken aan onze stichting. Jos Bregman zal dit materiaal gebruiken voor het het project ‘Houd de Rode Beuk bij elkaar’. In het kort betekent dit project dat liefhebbers een houtproduct, gemaakt van de beuk, kunnen bestellen.

De bestelde houtproducten worden omgerekend in liters à 2 euro per liter... Meer...

Afbeelding bij nieuwsbericht: 'Duurzaamheidscaf Dordrecht op woensdag 29 mei in teken van minder energie en toch meer comfort'
16May

Duurzaamheidscaf Dordrecht op woensdag 29 mei in teken van minder energie en toch meer comfort

DORDRECHT - Het Platform duurzaamheid werd begin 2010 opgericht. Dit burgerinitiatief zorgt vier keer per jaar voor zogeheten duurzaamheidscafes in natuur- en milieucentrum Weizigt. Op woensdag 29 mei is er wederom een bijzondere aflevering... Meer...

Afbeelding bij nieuwsbericht: 'Platform duurzaamheid Dordrecht krijgt steun van een eigen stichting'
16Apr

Platform duurzaamheid Dordrecht krijgt steun van een eigen stichting

DORDRECHT - Het Platform Duurzaamheid Dordrecht heeft een eigen stichting in het leven geroepen. Deze rechtspersoon moet het werk van het burgerinitiatief, dat begin 2010 werd opgericht, aanvullen en ondersteunen.

Op deze wijze denkt het Platform via activiteiten duurzaam denken en duurzaam doen in Dordrecht nog beter op de kaart te zetten. De stichting zal fondsen gaan werven en hoopt mensen te vinden die als donateur de activiteiten willen ondersteunen... Meer...