Alles over Dordrecht...
10dec

Huiskamerfestival Muziek bij de Buren

Zondag 10 december 2017, van 12:00 uur tot 18:00 uur.

Dordrecht sluit aan bij hét huiskamerfestival van Nederland, Muziek bij de Buren! Laat je verrassen door de muzikaliteit en gastvrijheid van Dordrecht

Op zondagmiddag 10 december 2017 presenteert Dordrecht wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. Uniek aan Muziek bij de Buren is dat de optredens plaatsvinden in minstens 20 huiskamers verspreid door de hele stad.  Hier kun je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot elektronische beats. Tijdens Muziek bij de Buren ontmoet je de inwoners van Dordrecht en maak je in de intieme sfeer van de huiskamer kennis met al het moois wat Dordrecht op muzikaal vlak te bieden heeft. De optredens zijn vrij toegankelijk, zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Dordtse muzikaliteit en gastvrijheid.

Nationale Muziek bij de Burendag
Muziek bij de Buren is gestart, zodat muzikanten nieuw publiek ontmoeten en inwoners elkaar tegelijkertijd leren kennen. Dankzij social media staan wij in contact met de hele wereld, maar vaak kennen wij onze eigen buren niet eens. Daar wil Muziek bij de Buren verandering in brengen. Door de intieme setting van de huiskamer ontstaat persoonlijk contact tussen de muzikant, de huiseigenaar en de bezoekers. Bezoek aan één van de optredens geeft gegarandeerd een blijvende herinnering aan een warm onthaal van gastvrije en muzikale stadsgenoten.

Muziek bij de Buren mag zich inmiddels hét huiskamerfestival van Nederland noemen. Vorig jaar vonden er namelijk 1287 optredens plaats in 429 huiskamers verspreid over acht Nederlandse steden. Op 10 december 2017 zullen, tijdens deze Nationale Muziek bij de Burendag, deuren opengaan in maar liefst vijftien steden, nu dus ook in Dordrecht.

Meedoen met Muziek bij de Buren?
Enthousiaste inwoners van Dordrecht kunnen zich opgeven als huiskamer, muzikant, of als beide! Inschrijven kan tot en met 13 oktober via de website van Muziek bij de Buren: www.muziekbijdeburen.nl

Organisatie Muziek bij de Buren Dordrecht
Muziek bij de Buren is een initiatief van Stichting Muziek bij de Buren. De organisatie van Muziek bij de Buren Dordrecht is in handen van enkele betrokken bewoners i.s.m. Poppodium Bibelot. 

Meer informatie en aanmelden: www.muziekbijdeburen.nl

Contactinformatie:
Locatie: diverse huiskamers in Dordrecht
Organisator: Muziek bij de Buren
Website:www.muziekbijdeburen.nl


Deel dit bericht met je vrienden!