Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Spaanse passie in Trinitatiskapel Dordrecht ' Foto: Edwin Huizing
04nov

Spaanse passie in Trinitatiskapel Dordrecht

Zaterdag 4 november 2017, van 20:00 uur tot 22:30 uur.

Op zaterdag 4 november a.s. gaat de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado samen met gipsyflamenco gitarist Manito een gepassioneerd concert geven in de sfeervolle Trinitatiskapel.

De luisteraar krijgt een verfijnde selectie Spaanstalige liederen uit Spanje en Zuid Amerika te horen. De luisteraar waant zich in een Spaanse feria deze avond. Dit optreden beloofd een en al vuur!

Mónica en Manito stonden op 2 augustus 2015 voor het eerst samen op de planken. Het bleek een gouden combinatie. Muzikaal vullen ze elk aar perfect aan. Mónica voelt zich als een vis in het water als Manito haar begeleidt .Hij weet met zijn temperamentvolle gitaarspel haar stem naar een hoger plan te tillen. Een live optreden van dit tweetal is altijd puur, vol overtuiging en emotie.

Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Haar muziek is golvend, warm, ritmisch en optimistisch van toon.
Manito bespeelt de Spaanse gitaar met grote gedrevenheid Zijn vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’ Het concert is helemaal akoestisch.

De aanvang is 20.00 uur. Entree €10,00 p.p. reserveren via: info@manito.biz of 06-23259107

Contactinformatie:
Locatie: Trinitatiskapel Vriesestraat 22 Dordrecht
Organisator: Manito
Telefoonnummer: 06-23259107
Email:info@manito.biz
Website:www.monicacoronado.com


Deel dit bericht met je vrienden!