Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: '2e Debat in de stad in de Grote Kerk Dordrecht'
18sep

2e Debat in de stad in de Grote Kerk Dordrecht

Maandag 18 september 2017 vanaf 20:00 uur.

Vandaag is er de 2e avond in een een reeks debatten over drie grote maatschappelijk thema’s in de Grote Kerk van Dordrecht: “Debat in de stad, Grote Kerk Dordrecht”. U kunt zich voor één of meerdere debatten aanmelden via debatten2017@gmail.com

Een werkgroep met vertegenwoordigers van het Platform van Kerken, het Humanistisch Verbond en met medewerking van de Statenschool, heeft de uitdaging van oud-burgemeester Brok opgepakt om debatten te organiseren waar actuele maatschappelijke thema’s centraal staan.

Vanavond is het tweede debat over het thema “Armoede en de maatschappij”, Dit debat wordt ingeleid door Roeland van Geuns (lector Armoede Interventies, Hogeschool van Amsterdam), Riet Duykers (de Buitenwacht) en Ton Wulfert (Platform tegen armoede en Stichting urgente noden).

Het laatste debat voor dit jaar wordt op 23 oktober gevoerd en heeft als thema “Religie en de maatschappij” met Christa Compas (Humanistisch Verbond) en Tjeerd Visser (pastoor).

De avonden starten om 20:00 uur in het Mariakoor van de Grote Kerk. De toegang is vrij. Om de kosten te dekken wordt er na afloop van ieder debat een collecte gehouden.

Contactinformatie:
Locatie: Grote Kerk aan de Lange Geldersekade 2
Email:debatten2017@gmail.com


Deel dit bericht met je vrienden!