Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Muziektheater Hollands Diep met nieuwe voorstelling Julia & Romeo, muziektheater met poppenspel '
02sep

Muziektheater Hollands Diep met nieuwe voorstelling Julia & Romeo, muziektheater met poppenspel

Zaterdag 2 september 2017 vanaf 20:00 uur.

Muziektheater Hollands Diep brengt op 2 september a.s. de nieuwe muziektheaterproductie JULIA & ROMEO. Het bekende verhaal van Shakespeare verteld vanuit het perspectief van Julia. Een onalledaagse combinatie van muziektheater en poppenspel.

Meisjes van 13… Ze zijn niet meer onwetend van de liefde, maar tegelijk is alles nieuw, heftig en onvoorwaardelijk. De hartstocht die gewekt wordt, is voor nu-en-eeuwig. Of kan Julia na de dood van Romeo toch verder leven?  Ze haalt de gebeurtenissen van de afgelopen week opnieuw voor de geest. Wat beslist zij?

De jonge sopraan Linde Schinkel toont haar grote veelzijdigheid als zangeres, actrice en poppenspeelster. Ook altvioliste Karin Dolman en pianiste Caecilia Boschman wisselen hun spel af met zang en poppenspel . Zij worden hierin gecoacht door Damïet van Dalsum, die tevens de poppen en objecten maakte. Cilia Hogerzeil heeft de regie.

De muziek in de voorstelling zijn bewerkingen van de balletsuite Romeo et Juliette, van Prokofiev en  nieuwe composities van  Max Knigge. Dit alles op teksten van Shakespeare en eigen teksten.

Speeldata
Zaterdag 14 oktober | 20:15 | Energiehuis | Dordrecht
Zaterdag 21 oktober | 20:15 | Energiehuis | Dordrecht

Kaartverkoop via www.muziektheaterhollandsdiep.nl

Contactinformatie:
Locatie: Christiaan de Wetstraat 2a
Organisator: theater Inter Amicos
Email:info@ia-dordt.nl
Website:www.muziektheaterhollandsdiep.nl


Deel dit bericht met je vrienden!