Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Zomer schilderweek/schildercursus met Barteljee'
18jul

Zomer schilderweek/schildercursus met Barteljee

Van dinsdag 18 juli 2017 tot en met zondag 23 juli 2017, vanaf 14:00,.

Barteljee organiseert van dinsdag 18 juli tot zondag 23 juli een schilderweek/schildervakantie op De Eikenhof, Dubbeldamseweg Zuid 362. De afgelopen jaren heeft Barteljee met veel succes schildercursussen georganiseerd in Frankrijk en dit wordt de primeur in Nederland.

De Eikenhof is eigendom van Corrie de Kock en Freek Ton.Zij hebben de Eikenhof omgetoverd in een schilderachtige omgeving met een groentetuin, een bloementuin, een boomgaard, een mooie “Monet vijver”, een schapenweide, een kippenren en er staan enkele monumentale bomen. Een inspirerende omgeving om boeiende schetsen en schilderijen te maken. Klik voor meer informatie over de accomodatie tijdens deze schilderweek/schilder vakantie op de site van Corrie en Freek  www.eikenhofdordrecht.nl

Aart van Baaren verzorgt samen met zijn vrouw Femmy van Baaren de 3 gangen diners tijdens de schilderweek. Hijheeft als professioneel kok een grote ervaring en heeft in binnen- en buitenland in verschillende restaurants gewerkt. Ook heeft Aart in 2009 en 2010 voor Barteljee gekookt tijdens de schilderweken met Barteljee in Frankrijk.

Je kunt je inschrijven door een  email te sturen naar naar bartvanderbom@online.nl. Er is plaats voor maximaal 14 deelnemers.

Contactinformatie:
Locatie: Dubbeldamseweg Zuid 362
Organisator: bareljee
Email:bartvanderbom@online.nl
Website:www.barteljee.nl


Deel dit bericht met je vrienden!