Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Leer mondharmonica spelen op Big Rivers festival' Hans de Vries foto: Charlie Wessels
16jul

Leer mondharmonica spelen op Big Rivers festival

Zondag 16 juli 2017, van 13:30 uur tot 15:00 uur.

Op zaterdagmiddag 16 juli presenteert Big Rivers de stoomcursus mondharmonica ‘for absolute beginners’. Deze workshop vindt plaats in Merz en leert je de basisprincipes van het mondharmonica spelen.

In deze workshop 'for absolute beginners' neemt harmonicaspeler Hans ‘homesick’ de Vries je mee door de wonderlijke wereld van dit kleine instrument en haar talloze bespelers. Na een kwartier al speel je je eerste melodie. De mondharmonica is niet alleen een instrument voor bluesmuziek, maar ook voor een veelvoud aan andere muziekstijlen, zoals smartlappen en deltablues!

Geen noten lezen
Deelnemers aan de workshop hoeven geen noten te kunnen lezen en hoeven zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica, ook wel bluesharp genoemd, heeft een razendslim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden. ‘Wat zo uniek is aan deze workshop is dat je met niets begint en na een uur lol naar buiten komt met je 'eigen' harmonica waar je ook echt al wat op kunt spelen!’

De workshop duurt anderhalf uur; in de pauze en na afloop is er de mogelijkheid om nog even te oefenen en vragen te stellen. Deelnemers krijgen een lesblaadje mee en, voor wie dat wil, een gratis vervolgles via internet.

Inschrijven
Deelname kost €20,- inclusief een goede mondharmonica. Aanmelden kan via bigrivers@harmonicaworkshops.nl. De workshop vindt plaats in Merz op de Korte Kalkhaven 3 en is van 13:30 tot 15:00.

Contactinformatie:
Locatie: Korte Kalhaven 3
Organisator: Big Rivers
Telefoonnummer: 078-6132582
Email:bigrivers@harmonicaworkshops.nl
Website:www.merzdordrecht.nl/


Deel dit bericht met je vrienden!