Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'IBBO HSP cafe '
29jun

IBBO HSP cafe

Donderdag 29 juni 2017, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Ander onderwijs… geheel en al toegespitst op de natuurlijke nieuwsgierigheid van uw kind. Dát is het zogeheten ‘Ik Ben Bewust-,’ofwel IBBO-onderwijs.

IBBO is een nog relatief nieuwe onderwijsvorm voor kinderen vanaf 4 jaar tot 18+ jaar, waarbij kinderen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn. De leerlingen krijgen geen verplichte, vaste lesstof aangeboden. In plaats daarvan passen de begeleiders de lesstof aan bij de natuurlijke nieuwsgierigheid van elk individueel kind. Het gaat hierbij vaak om kinderen die in het bestaande schoolsysteem zich niet op hun plek voelen, omdat ze hooggevoelig zijn of ‘anders’ denken en reageren.

Om hier meer aandacht aan te geven organiseert de IBBO Eklogiet school op donderdag 29 Juni 2017 een IBBO HSP (hooggevoeligheid) café. U kunt dan kennis maken met het team van IBBO Eklogiet en een presentatie met film bijwonen van leerkracht Willemien Hopma: Kinderen leren om samen gelukkig te worden.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom ons dan opzoeken: Vanaf 19.30 bent u welkom met koffie en thee en we starten om 20.00 uur-22.00 uur op het volgende adres:

Baden Powellaan 1, in het voormalige gebouw van de Dordtse Buitenschool op de 1e verdieping. Toegang: een donatie van 10 euro (hiermee steunt u de oprichting van de IBBO Eklogiet school)

Graag even doorgeven of u komt en met hoeveel personen en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Petra Roelofs, telefoon 06-29738774, of e-mail: eklogiet@ibbo.eu

Contactinformatie:
Locatie: Baden Powellaan 1
Organisator: Petra Roelofs
Telefoonnummer: 06-29738774
Email:eklogiet@ibbo.eu


Deel dit bericht met je vrienden!