Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop voor mantelzorgers: “Valt er nog wat te lachen?”' Dag van de mantelzorg
29jun 2017

Workshop voor mantelzorgers: “Valt er nog wat te lachen?”

Donderdag 29 juni 2017, van 13:30 uur tot 15:30 uur.

Op donderdagmiddag 29 juni organiseert MEE Mantelzorg samen met Het Spectrum een mantelzorgbijeenkomst voor alle mensen uit Dordrecht die zorgen voor een ander. De bijeenkomst wordt gehouden in De Prinsemarij. Ontvangst is vanaf 13.00 uur.

“Valt er nog wat te lachen?”
Zorgen voor een ander kan langdurig en intensief zijn. Om in balans te blijven is rust en ontspanning noodzakelijk, net als lachen! Daarom deze leuke en gezellige workshop. Wij gaan lachen, lachen zonder reden, want lachen is gezond! Onder leiding van Gerdien Janse leren wij hoe stress verminderd kan worden en je ontspanning in het zorgen kunt krijgen. Er zijn lachoefeningen om het positieve gevoel van de lach op te roepen. Je kunt ontspannen, genieten en met volle energie weer naar huis gaan. Lachen lucht namelijk lekker op!

Aanmelden en informatie
Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Aanmelden is noodzakelijk en kan door vóór 25 juni een email te sturen naar chantal.kruithof@meedrechtsteden.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Chantal Kruithof, consulent Mantelzorg bij MEE Drechtsteden, via bovenstaand emailadres of T 078 750 89 00.

Contactinformatie:
Locatie: Nassauweg 2
Organisator: MEE Mantelzorg samen met Het Spectrum
Telefoonnummer: 078 750 89 00
Email:chantal.kruithof@meedrechtsteden.nl


Deel dit bericht met je vrienden!