Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Lions Haringparty Dordrecht' Foto © Lions Dordrecht MM
22jun

Lions Haringparty Dordrecht

Donderdag 22 juni 2017 vanaf 17:00 uur.

Op donderdag 22 juni wordt voor de negende keer de Lions Haringparty Dordrecht door de Lions Dordrecht MM georganiseerd. De opbrengst gaat dit jaar naar de stichting Leergeld Drechtsteden en het thema is Italië.

Aan de opzet van hét society evenement van Dordrecht is behoorlijk wat gesleuteld. De kern is echter onveranderd… heerlijke haringen of de lekkernijen van Car-Paccio, zoals pasta en Italiaanse burgers, in combinatie met goed gezelschap en een lekker glas.

Italiaans tintje
“Dit jaar heeft de Haringparty voor het eerst een thema mee gekregen”, aldus Koos van Veen, organisator namens de Lions vereniging. “Alles krijgt een Italiaans tintje, van de aankleding tot aan de delicatessen.” Ook kan er gebruik gemaakt worden van de prachtige ‘Riva-stijl’ boten van de gebroeders Elio en Sirio Barone voor een korte rondvaart.

Meneer Reimers
Van Veen: “Erg leuk is dat Willem Reimers, beter bekend als ‘Meneer Reimers’ uit ‘Mijn tent is top’, het meest stijlvolle paar van de Party zal kiezen. En we zijn zeer verheugd dat onze waarnemend burgemeester, Peter van der Velden, ons evenement wil openen.”

Wantij
Traditioneel vindt het event vanaf 17.00 uur plaats bij de Koninklijke Dordtsche Roei– en Zeil Vereeniging aan het Wantij. Via de site www.haringpartydordrecht.nl kunnen kaarten voor 29,50 euro besteld en afgerekend worden. De tickets zullen dan ruim voor de Party per post worden verzonden.

Contactinformatie:
Locatie: Koninklijke Dordtsche Roei– en Zeil Vereeniging aan het Wantij
Organisator: Lions Dordrecht MM
Website:www.haringpartydordrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!