Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Ladiesnight met Michelle van Dusseldorp'
22jun

Ladiesnight met Michelle van Dusseldorp

Donderdag 22 juni 2017, van 19:00 uur tot 22:00 uur.

Vanavond ben je bij De Hoop welkom op de Ladiesnight. Tijdens deze gezellige en inspirerende avond spreekt psychologe Michelle van Dusseldorp over het thema ‘Ik kan Veranderen’. De plaatsen zijn beperkt dus meld je snel aan!

Je kunt kaartjes à €10 p.p. voor deze avond bestellen via de website. Dit is inclusief de hapjes en drankjes. De opbrengst van de Ladiesnight komt ten goede aan het werk van De Hoop.

Shopping
Vanaf 19.00 uur ben je welkom voor een kopje thee, koffie en wat lekkers. Verder is er ook shopping. Je kunt snuffelen bij diverse kraampjes met mooie sieraden, handgemaakte artikelen en andere spulletjes. Vergeet niet contant geld mee te nemen, want je kunt bij de kraampjes niet pinnen. Ook de opbrengst van de kraampjes komt ten goede aan het werk van De Hoop.

Het programma
Het programma start om 20.00 uur. Michelle van Dusseldorp brengt een bemoedigende en inspirerende boodschap. Deze van oorsprong Nieuw-Zeelandse psychologe schreef het boek 'Ik kan veranderen', vanuit de passie om mensen te helpen zich te ontwikkelen en te groeien.
Tijdens deze avond is er ook een muzikale bijdrage. Daarnaast hoor je meer over het werk van De Hoop, specifiek gericht op vrouwen. Eén oud-cliënt neemt ons mee in haar levensverhaal. Zij vertelt uit haar eigen ervaring hoe God haar vanuit een diep dal hielp haar leven te veranderen.

Goodiebag
Na afloop kletsen we nog even na onder genot van een hapje en drankje. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur. Voordat  je naar huis gaat staat een leuke goodiebag voor je klaar!

Contactinformatie:
Locatie: Provincialeweg 70
Organisator: De Hoop
Website:www.vriendenvandehoop.org


Deel dit bericht met je vrienden!