Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Sponsordiner Groeituinen ' Foto: Drechtstadsboer - Groepsfoto
21jun

Sponsordiner Groeituinen

Woensdag 21 juni 2017, van 17:30 uur tot 21:00 uur.

Eten, liefde en muziek In de Groeituinen
Een zinderend zomers theaterdiner met Marjolein Meijers en haar mannen
Voor het goede doel.

Op 21 juni organiseert Vereniging Groene Kratje het Zomerdiner. Een gezellige avond waarop lokale, verse producten in de schijnwerpers gezet worden door chef-kok Steven de Waal. Gasten worden verrast met de smaak en veelzijdigheid van producten van de eigen streek. Om iedereen kennis te kunnen laten maken met deze bijzondere smaken worden deze geserveerd in buurtcentrum “In de Groeituinen” .

Tijdens dit seizoensdiner vieren we de zomer en daarom wordt groots uitgepakt. Marjolein Meijers, bekend van de Berini’s, brengt haar muzikale theaterdiner ‘Hongerig Hart’. Tijdens dit drie-gangen diner serveert zij samen met haar muzikanten verhalen die een aanstekelijke, uitdagende en hongerig makende culinaire reis vormen. Zij doet dit met de flair van een chef-kok, de gevoelige smaakpapillen van een sommelier en de liefde van een moeder.

Een heerlijke show, goed eten én met een goed gevoel. Vereniging Groene Kratje organiseert dit seizoensdiner namelijk om geld in te zamelen voor de verhuizing van buurtmoestuin De Groeituinen.

Het aantal plaatsen voor dit zinderende zomerdiner voor het goede doel is beperkt.

Betaalde kaarten zijn te reserveren via: www.eventbrite.nl

Contactinformatie:
Locatie: Groeituinen, Patersweg 53
Organisator: Groenekratje & Drechtstadsboer
Website:www.eventbrite.nl


Deel dit bericht met je vrienden!