Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Waterbus Pop-up act - Abba Gold'
20mei

Waterbus Pop-up act - Abba Gold

Zaterdag 20 mei 2017, van 18:30 uur tot 20:00 uur.

Kunstmin en Bibelot willen met korte akoestische Waterbus POP-UP ACTS in de maand mei de aandacht van het publiek in de Drechtsteden vestigen op de nacht afvaarten van de Waterbus op donderdag, vrijdag en zaterdagavond. Deze extra afvaarten vinden plaats op Waterbus lijn 21 tussen Dordrecht en Zwijndrecht, en Waterbus lijn 22 tussen Dordrecht en Papendrecht. Bibelot en Kunstmin vinden de milieuvriendelijke Waterbus een ideaal en relaxt vervoermiddel voor hun bezoekers uit Zwijndrecht en Papendrecht, die de Dordste podia, op korte loopafstand van de Waterbushaltes, bezoeken.

Bibelot en Kunstmin zijn enthousiast over het initiatief om de Waterbus elke donderdag, vrijdag en zaterdag ’s avonds laat door te laten varen tot na middernacht. De laatste afvaart is op die avonden vlak voor 1.00 uur vanaf Dordrecht. Voorlopig vaart deze dienstregeling nog tot en met 30 juni 2017.

Aan boord van de Waterbus zal aan het begin van een aantal avonden in mei een artiest opstappen vanaf de halte Merwedekade of vanaf de halte Hooikade in Dordrecht.  De professionele artiesten die de Waterbus pop-up acts zullen geven worden geleverd door Kunstmin 

Elk Waterbus optreden verwijst naar concerten in Kunstmin en Bibelot die rondom die data te zien zijn op een van de twee locaties. De reeks wordt vandaag afgesloten met een reis terug in de tijd naar de grootste hits van Abba, waarvan diezelfde avond een Tribute plaatsvindt in Bibelot.


De Agenda van de Pop-Up Waterbus Acts ziet er als volgt uit:
Za 6 mei: Maarten Teekens – Singer-songwriter (18.30 – 20.00)
Vr 12 Mei A Night Out With A Singer-Songwriter – Singer-songwriter (18.30 – 20.00)
Za 13 Mei Reggae Central – Reggae vibes  (18.30 – 20.00)
Vr 19 Mei The Stand-Up Club – Stand-up comedy (18.30 – 20.00)
Za 20 Mei Abba Gold – Abba  Vibes (18.30 – 20.00)

Contactinformatie:
Locatie: vanaf de halte Merwedekade of vanaf de halte Hooikade
Organisator: Kunstmin en Bibelot
Website:www.kunstmin.nl


Deel dit bericht met je vrienden!