Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht Biesbosch'
20mei

Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht Biesbosch

Zaterdag 20 mei 2017.

Jij kunt als vrouw van betekenis zijn voor andere vrouwen! Bijvoorbeeld door mee te doen met één van de wandeltochten van Vrouwen lopen voor Vrouwen! Heerlijk wandelen door de natuur, bijvoorbeeld gezellig samen met je vriendinnen, en tegelijk omzien naar anderen: klinkt goed toch?! Je wandelt namelijk voor het goede doel: kwetsbare vrouwen die los willen komen van verslaving of uit de prostitutie willen stappen. Schenk jij jouw moment om deze kwetsbare vrouwen te helpen? Dankzij jouw inzet kunnen moeder en kind bij elkaar blijven. Want moeder en kind horen bij elkaar!

Kom ook in beweging!   

Wat: afwisselende wandelroutes dwars door de natuur
Afstand: 10 of 20 km
Na afloop: genieten we met elkaar van een welverdiende lunch of high tea
Sponsorgeld: minimaal € 50 (bestemd voor vrouwen die samen met hun kind zijn opgenomen bij De Hoop. En vrouwen die los willen komen van prostitutie en geholpen worden door Terwille en Bright Fame)
Inschrijfgeld: € 20 (bestemd voor de tocht)
Inschrijven: individueel of als team via onderstaande link

Het zou geweldig zijn als jij - voor het eerst of opnieuw – mee gaat wandelen! De volgende wandeltocht in Dordrecht (Biesbosch) is op 20 mei 2017. Het start- en eindpunt van deze tocht is op Dorp De Hoop. Dorp De Hoop is de plek waar veel cliënten van De Hoop verblijven en herstel vinden.

Er zijn twee routes voor je uitgestippeld van 10 of 20 kilometer. Net als in 2016 gaan we met het pontje over om de Brabantse Biesbosch te verkennen: een prachtig polderlandschap wat onlangs helemaal is vernieuwd.

Wandelen door De Biesbosch is een belevenis! Draag stevige schoenen want de tocht gaat deels door de grienden en over onverharde paden. Vergeet vooral je verrekijker en camera niet mee te nemen: in de Biesbosch valt namelijk altijd iets moois te spotten.

Na de wandeltocht kun je lekker bijkomen en serveren wij een heerlijke, welverdiende lunch voor je. Tijdens het afsluitende programma zal een cliënte van De Hoop haar levensverhaal vertellen, zodat je weet voor wie je in beweging bent gekomen.

Opgeven doe je via de website

Contactinformatie:
Locatie: Dorp De Hoop, aan de Provincialeweg 70
Organisator: Vrouwen lopen voor vrouwen
Website:www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl/tocht/wandeltocht-dordrecht-biesbosch


Deel dit bericht met je vrienden!