Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: '2e editie exclusief netwerkevenement Smaak'
17mei

2e editie exclusief netwerkevenement Smaak

Woensdag 17 mei 2017, van 16:00 uur tot 20:00 uur.

Organisator By Lipman en Brut Food & Wine bar hebben de handen wederom ineen geslagen voor de tweede editie van Smaak. Het exclusieve relatie- netwerkevenement vindt plaats op 17 mei a.s. in de tuin van Brut. Bij Smaak draait het om beleven, proeven en verbinden! Met je relaties en regionale ondernemers in een informele sfeer genieten van vers bereide topgerechten van seizoensgebonden producten met de beste wijnen en bubbels. Bij Smaak beleef je het allemaal!

Smaak is alleen toegankelijk voor sponsoren en hun relaties. “Vorig jaar was een groot succes en daarom willen wij graag dit exclusieve evenement weer organiseren. Er zijn veel netwerkborrels waar je alleen of met een collega naartoe gaat om nieuwe business te genereren. Goed contact onderhouden met je huidige relaties is ook erg belangrijk, bij Smaak kan het beide! Met je relaties genieten van de lekkerste hapjes en wijnen met ondernemers uit de regio”, vertelt organisator Joyce Lipman. “Wij richten ons op een klein aantal sponsoren die allen 10 relaties meenemen, zo komen we toch tot een club van bijna 100 ondernemers en hopen we er wederom een mooie editie van te maken. De eerste sponsoren hebben zich al aangemeld.”


Heb jij Smaak? De tweede editie van Smaak heeft nog ruimte voor 3 sponsoren, interesse? Neem contact op met By Lipman, voor meer informatie: www.bylipman.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Groenmarkt 121
Organisator: By Lipman en Brut Food & Wine bar
Email:joyce@bylipman.nl
Website:www.bylipman.nl


Deel dit bericht met je vrienden!