Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Informatieavond Kanker en vermoeidheid'
09mei

Informatieavond Kanker en vermoeidheid

Dinsdag 9 mei 2017, van 14:30 uur tot 16:00 uur.

Dinsdag 9 mei is er een lezing Kanker en vermoeidheid bij Inloophuis Helianthus.

""Vermoeidheid? Daar heb ik helemaal geen last van gehad na de diagnose kanker". In 34 jaar werken als fysiotherapeut heb ik dat nog nooit gehoord. In meer of mindere mate heeft iedereen last van vermoeidheid. Maar hoe zit dat dan? Wat zijn nu de oorzaken? Kunnen we er wat aan doen? In deze interactieve workshop gaan we met elkaar op zoek naar antwoorden. Via een presentatie, maar vooral door in gesprek te gaan en met elkaar te oefenen. Wanneer u zelf niet aanwezig kunt zijn, is het ook mogelijk voor uw partner of naaste om deze informatiebijeenkomst bij te wonen." Chris J.N.M. de Jongh fysiotherapeut FYSIOOOO

Aanmelden of meer informatie?
Voor meer informatie over de workshop kunt u bellen met secretariaat oncologie, telefoon: (078) 654 27 83.
Aanmelden kan eenvoudig door hieronder uw naam en mailadres door te geven. U ontvangt dan binnen enkele minuten de uitnodiging via de mail. Wanneer u zelf niet aanwezig kunt zijn, is het ook mogelijk voor uw partner of naaste om deze informatiebijeenkomst bij te wonen.
Let op: komt u met meerdere personen? Wilt u dan elke persoon apart aanmelden? Zo weten wij op hoeveel deelnemers wij kunnen rekenen.

Contactinformatie:
Locatie: Singel 28
Organisator: Inloophuis Helianthus
Telefoonnummer: 078-7370062
Email:info@inloophuishelianthus.nl
Website:www.inloophuishelianthus.nl


Deel dit bericht met je vrienden!