Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Koningsconcert: Timbres Divers i.s.m. Tony Neef'
26apr

Koningsconcert: Timbres Divers i.s.m. Tony Neef

Woensdag 26 april 2017, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Op de vooravond van Koningsdag wordt in de Wijnhaven, op een overdekt ponton, van 20.00 tot 22.00 een Koningsconcert gegeven. De muzikale bijdrage wordt verzorgd door Timbres Divers, een groot musicalorkest met 50 muzikanten in samenwerking met musicalster Tony Neef.

Het betreft een repertoire van bestaande musical stukken en nummers met een “link” naar het water. Het programma duurt 2x 45 minuten en is te volgen vanaf de kades van de Taankade en de Mattenkade.

Timbres Divers is een uniek orkest met een uniek geluid. Het orkest heeft een opmerkelijke bezetting: naast strijkers en hout- en koperblazers is er een uitgebreide ritmesectie, aangevuld met complete saxofoonsectie. Timbres Divers onderscheidt zich ook door de repertoirekeuze van andere orkesten. Het accent ligt op film- en musicalmuziek, maar uitstapjes naar andere genres, of ‘timbres’, worden vaak gemaakt.  Pop, jazz, bigband en klassiek staan geregeld op het programma. Vorig jaar bestond het orkest 35 jaar.  In het voorjaar van 2015 is dat gevierd met meerdere grote ‘Best of Broadway’ shows in samenwerking met musicalvedetten Maaike Widdershoven en Tony Neef.

Kijk voor alle georganiseerde activiteiten rond Koningsdag op de website

Contactinformatie:
Locatie: te volgen vanaf de kades van de Taankade en de Mattenkade
Organisator: Oranje Comite Dordrecht
Email:oranjecomite.dordrecht@upcmail.nl
Website:koningsdagindordrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!