Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimer Café met de film Het doet zo zeer'
24apr

Alzheimer Café met de film Het doet zo zeer

Maandag 24 april 2017, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden houdt vanavond een ontmoetingsavond in samenwerking met “Het Parkhuis”. De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 en eindigt ca. 21.30 uur.

De maandelijkse bijeenkomsten in het Alzheimer Café hebben tot doel een ieder te informeren over vormen van dementie, de gevolgen voor patiënt en familie en de nog altijd heersende taboes te doorbreken. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals en andere belangstellenden. Vooraf en na afloop is er volop gelegenheid om met lotgenoten en beroepskachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

In samenwerking met The Movies te Dordrecht vertonen wij de film "Het doet zo zeer".
Schrijfster HELEEN VAN ROYEN volgde gedurende een jaar met haar camera het dementieproces van haar moeder. Het resultaat is een indringend en ontroerend portret. Na afloop van de film is een kleine pauze waarna er gelegenheid wordt geboden voor een nagesprek met u allen.

Marcel Koster en zijn trio beginnen deze avond met hun muzikale spel i.v.m. de filmvertoning rond 19.00 uur.

De stand van Alzheimer Nederland is op elke bijeenkomst aanwezig voor het verkrijgen van mondelinge informatie, info-materiaal en boeken die er toe doen, die u gratis kunt lenen.

De toegang is gratis, voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.

Contactinformatie:
Locatie: Het Parkhuis, Haaswijkweg Oost 69a
Email:dordrecht@alzheimer-nederland.nl
Website:www.alzheimer-nederland.nl


Deel dit bericht met je vrienden!