Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Thema-avond over virtual reality in de Blauwe Kamer'
11apr

Thema-avond over virtual reality in de Blauwe Kamer

Dinsdag 11 april 2017, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Altijd al het Noorderlicht willen zien, tussen de haaien willen zwemmen of op de maan willen lopen? Pak dan nu je kans en ontsnap aan de werkelijke wereld met virtual reality, op dinsdag 11 april in Stadsbibliotheek Dordrecht.

De avond
Tijdens deze avond komt Nick van Manen van RealityLab, meer vertellen over VR. Samen met zijn partner van RealityLab is hij helemaal thuis in het ontwikkelen van VR-projecten. Nick vertelt alles over deze technieken, de huidige mogelijkheden en het toekomstperspectief. Er is ook ruimte voor een debat over de ethische dilemma’s. Gedurende de avond is er een experience markt waarbij je verschillende VR-brillen uit kan testen (waaronder de HTC Vive!). Zeker de moeite waard om te bezoeken.

De thema-avonden van #Update
#Update is een initiatief van de Bibliotheek AanZet, waarbij op verschillende avonden sprekers zoals Peter Olsthoorn iets vertellen over digitale trends. Of het nu gaat om de nieuwste technische snufjes, nieuwe netwerken op social media of online privacy en veiligheid: de Bibliotheek AanZet biedt verdiepende modules aan op de thema-avonden.
De komende tijd worden drie onderwerpen behandeld: virtual reality, privacy en online veiligheid en netwerksamenleving. Waar? In De Blauwe Kamer in Dordrecht en Het Kruispunt in Barendrecht.

Wil jij aanwezig zijn?
Wil jij je kennis uitbreiden en helemaal up-to-date zijn? Koop dan snel een kaartje via www.aanzetupdate.nl

Praktische informatie
Wat:  Thema-avond virtual reality
Wanneer: dinsdag 11 april, inloop 19.30, start 20.00 – 22.00 uur
Waar:  Stadsbibliotheek Dordrecht (11 april)
Toegang: €7,50, studenten €5,00. Aanmelden via bovengenoemde website

Contactinformatie:
Locatie: Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Organisator: De Bibliotheek AanZet
Telefoonnummer: 078 620 55 00
Website:www.debibliotheekaanzet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!