Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Fotografie workshop Dordrecht van zonsopgang tot zonsondergang' Foto: Frank Peters
08apr

Fotografie workshop Dordrecht van zonsopgang tot zonsondergang

Zaterdag 8 april 2017, van 06:00 uur tot 21:00 uur.

Leren fotograferen in de oudste stad van Holland
Fotograaf Frank Peters geeft op zaterdag 8 april 2017 een fotografie workshop in Dordrecht. In één dag leert hij de deelnemers het mooiste licht vast te leggen en sterkere composities te maken. Ook laat hij zien hoe de mogelijkheden van de camera beter kunnen worden benut. Met gevorderden werkt hij aan een eigen fotografische stijl en visie.

Tijdens de workshop wordt de skyline van Dordrecht bij zonsopgang gefotografeerd vanuit Zwijndrecht en bij zonsondergang vanaf Papendrecht. Deze plaatsen geven het mooiste zicht op de skyline van de stad. Overdag wordt de historische binnenstad van Dordt vastgelegd en komen de deelnemers langs de Grote Kerk, de prachtige havens, Groothoofd, ’t Hof en andere hoogtepunten van het oude centrum. Ook is er genoeg tijd om even uit te rusten met koffie en gebak en later op de dag te genieten van een gezellige lunch en een heerlijk diner.

De workshop is geheel verzorgd. Vervoer naar alle locaties en koffie met gebak, lunch en diner zijn bij de prijs inbegrepen. Er is veel ruimte voor vragen en persoonlijke begeleiding omdat Peters de groep klein houdt (maximaal 5 deelnemers). Er is dus maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Frank Peters is freelance fotograaf en cameraman. Hij werkt onder meer voor dagblad Trouw, Bergen Magazine en RTL Nieuws. Zijn foto’s en TV programma’s kregen awards en nominaties bij nationale en internationale wedstrijden. Peters exposeerde zijn fotowerk bij het Dordts Patriciërshuis, museum aan de Maas en galerie De Compagnie.
Kosten Workshop: 149,- euro p.p. Maximum aantal deelnemers: 5.

Meer informatie en inschrijven voor de workshop via de website.

– Geschikt voor beginners en gevorderden
– koffie, lunch en diner inbegrepen
– Persoonlijke aandacht tijdens fotograferen
– zaterdag 8 april 2017 van 06.00 uur tot 21.00 uur
– 149,- euro p.p.
– Maximaal 5 deelnemers

Contactinformatie:
Locatie: Hoort u na aanmelden
Organisator: Frank Peters Fotografie
Website:frank-peters.nl


Deel dit bericht met je vrienden!