Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Chr. Gemengd Koor Asaf brengt de De Kruisiging'
08apr

Chr. Gemengd Koor Asaf brengt de De Kruisiging

Zaterdag 8 april 2017 vanaf 20:00 uur.

Vandaag geeft het Chr. Gemengd Koor Asaf uit Papendrecht een Passieconcert in de Grote Kerk. Door middel van koor-en samenzang, gesproken teksten en prachtige vocale en instrumentale momenten zullen we samen met Jezus de weg naar het kruis volgen en stilstaan bij Zijn lijden en sterven. We nodigen je uit om met ons mee te gaan om vol verwondering getuige te mogen zijn van Zijn grote liefde voor ons mensen en we hopen dat je geraakt mag worden door Zijn indringende woorden....

Het programma zal bestaan uit 2 delen; in het eerste gedeelte zien we Jezus bij de intocht in Jeruzalem, waarna we Hem vervolgens vergezellen met Zijn discipelen bij het laatste avondmaal, waar ook de voetwassing plaats vindt en waar Jezus Zijn discipelen, en daardoor ook ons, het Onze Vader leert bidden.

Het verraad van Judas is dan niet ver meer weg...
We zien Petrus die met zijn stoere taal uitroept: Al zullen ze U allemaal verlaten, ik zal U nooit verlaten. Ik wil zelfs voor U sterven.....
Jezus spreekt met de discipelen over Zijn lijden en sterven en vanaf de gevangenneming in de hof van Gethsemane vervolgen we het programma met de uitvoering van het prachtige werk van John Stainer, “De Kruisiging” (The Crucifixion), dat, net als alle liederen in het 1e deel van het programma, volledig nederlandstalig zal worden uitgevoerd.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Kaarten kosten in de voorverkoop € 10,00 en aan de zaal € 12,50. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Kaarten zijn verkrijgbaar via de koorleden via reservering@asafpapendrecht.nl en bij Chr. Boekhandel Sjaloom in Papendrecht.

Contactinformatie:
Locatie: Grote Kerk aan de Lange Geldersekade 2
Organisator: Chr. Gemengd Koor Asaf
Email:reservering@asafpapendrecht.nl
Website:www.asafpapendrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!