Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Tentoonstelling Frans van Lent'
08apr

Tentoonstelling Frans van Lent

Van zaterdag 8 april 2017 tot en met zondag 14 mei 2017, van 13:00 tot 17:00 uur.

Van 8 april tot 14 mei vindt in Pictura het project The Swap plaats van Frans van Lent. In 2015 won hij de Picturaprijs met het fotowerk '30/9-16.35'. Opening zaterdag 8 april om 17:00 uur.

The Swap is een fotografisch project dat is gebaseerd op de maat en vorm van de Grote Zalen van Pictura. De plattegrond van de zalen werd overgebracht naar een bosperceel. Op basis van die, in de juiste kompasrichtingen, uitgezette plattegrond, heeft de kunstenaar ter plaatse een serie fotowerken gemaakt, die bij deze tentoonstelling in de Grote Zalen zullen worden geëxposeerd. De plaatsing van de foto's in de tentoonstelling komt overeen met de exacte locatie van de opnamen. Op deze manier ontstaat er een directe fysieke verbinding tussen het oorspronkelijke onderwerp en de presentatie in de tentoonstelling. Van de activiteiten is in het bos geen enkel spoor overgebleven.

Openingstijden
Tijdens tentoonstellingen op woensdag t/m zondag van13:00 - 17:00 uur.​

Pictura Dordrecht is een actieve vereniging met werkende en kunstlievende leden. Als podium voor hedendaagse kunst organiseert Pictura acht tentoonstellingen per jaar. Bezoekers krijgen hier de kans om in contact te komen met hedendaagse kunst en de ontwikkelingen in de kunstwereld.

Contactinformatie:
Locatie: Voorstraat 190-192
Organisator: Teekengenootschap Pictura
Telefoonnummer: +31(0)78 6149822
Email:info@pictura.nl
Website:www.pictura.nl


Deel dit bericht met je vrienden!