Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Flex on Friday bij DAVI City Spa'
07apr

Flex on Friday bij DAVI City Spa

Iedere vrijdag, van vrijdag 7 april 2017 tot en met vrijdag 28 april 2017, van 12:00 tot 21:00 uur.

Elke vrijdag in april is er Flex on Friday bij DAVI om kennis te maken met de cityspa. Wij stellen de benedenruimte beschikbaar en geven iedere bezoeker een gratis spa experience zoals een mini-hand of voetbehandeling, een stoelmassage of een huidanalyse. Geniet ondertussen van verse yoghurt, fruit en granola of een glaasje prosecco.

Kortom, voor ontspanning, samen of alleen, kom je naar DAVI City Spa! Wij zorgen ervoor dat je als herboren naar huis toe gaat.


25 jaar DAVI City Spa in Dordrecht
Aan de rand van de Dordtse binnenstad vind je sinds 1992 een prachtig totaalconcept voor ontspanning en verwennerij. In dit beautyparadijs kun je op ruim 150 m2 genieten van de meest heerlijke behandelingen en producten, je hoeft er de stad niet voor uit!

Bij DAVI City Spa sta jij in het middelpunt, de medewerkers streven ernaar jou verblijf tot een bijzondere ervaring te maken, maak kennis met het professionele team en de behandelingen. Bij DAVI kun je o.a. terecht voor diverse massages, manicure, pedicure, waxing, botox en facials tot het shapen van je wenkbrauwen of een compleet duo-arrangement.

DAVI City Spa verkoopt tevens prachtige producten van bijzondere merken zoals NIMUE, Lycon, Tweezerman, DECLEOR en een collectie van bijzondere niche parfums zoals Officine del Essenze, CARNER Barcelona, Atelier Cologne en Terry de Gunzburg.

Contactinformatie:
Locatie: Hoogt 2
Organisator: DAVI City Spa
Website:www.davicityspa.nl


Deel dit bericht met je vrienden!