Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Tentoonstelling van Franzart en Ton Haring' Franzart en Ton Haring - Bergen/verbeeld
02apr

Tentoonstelling van Franzart en Ton Haring

Van zondag 2 april 2017 tot en met woensdag 31 mei 2017.

In april en mei zal de tentoonstelling van Franzart en Ton Haring met de titel ‘bergen/verbeeld’  te  gast  zijn in de expositieruimte van DOOR. Een duo presentatie van  twee vrienden die beiden op geheel eigen wijze de mogelijkheden van het Surrealisme hebben onderzocht.

In hun werk nemen ze je mee in de wereld van de verbeelding. Een plek die zweeft tussen een droom en het bedrog van je geest. Laat je dan ook verrassen en meevoeren over bergen en door de natuur. Naar andere planeten met vreemde wezens, of steden met bijzondere architectuur.  

DOOR zal van 2 april tot en met 31 mei een plek zijn waar je ogen een spelletje zullen spelen met je brein. Tijdens de opening van de expositie op zondag 2 april is iedereen vanaf 17 uur welkom voor een hapje en een drankje en natuurlijk om de tentoonstelling te bezichtigen.  

Op zondag 7 mei zal er een optreden van beide kunstenaars plaatsvinden, want naast schilderen zijn zij ook zeer bedreven in het  maken van  muziek. Zij zullen die dag ondersteund worden door een aantal bevriende muzikanten en inspirerende en meevoerende visuals op groot  scherm.  Tevens zullen Franz en Ton de komende periode aanwezig zijn op de Social Sketch avonden om deze voor hun rekening te nemen.    

Opening  –  Zondag 2  april, vanaf 17 uur  
De tentoonstelling is te bezichtigen t/m 31 mei  
Bergen/verbeeld op muziek  –  Zondag 7 mei, vanaf 17 uur  
De werken van de kunstenaars vertaald naar muziek  

Contactinformatie:
Locatie: Voorstraat Noord 142-144
Organisator: DOOR
Telefoonnummer: 06-55491013
Email:doordordrecht@gmail.com
Website:www.facebook.com/DOORDordrecht


Deel dit bericht met je vrienden!