Alles over Dordrecht...
01apr

Expositie De Perengaarde

Van zaterdag 1 april 2017 tot en met vrijdag 30 juni 2017, van 09:00 tot 17:00 uur.

Van 1 april tot 30 juni as. is de expositie ‘De Perengaarde: een impressie van een Ambachts paradijs’ in het Biesboschcentrum Dordrecht te zien. Tre3art zal met deze expositie een impressie geven van de schoonheid van de natuur rondom het Ambachtse Perenlaantje. Dit gebeurt doormiddel van fotografie, tekeningen en gemengde schildertechnieken op hout.

Het Perenlaantje in Hendrik Ido Ambacht is een begrip geworden. Er is veel gedaan om dit uniek stukje grond te behouden. Terwijl alle aandacht gericht was op dit laantje is er in de afgelopen decennia in stilte een waar paradijs ontstaan in de Perengaarde aan weerszijden van het Perenlaantje.

Het zal niet lang meer duren of het slaan van de heipalen zal het geluid van de stilte en het gezang van de vogels overstijgen. De roep van de buizerd zal verdwijnen en de ijsvogel zal zich niet meer laten zien.

De drie zussen van Tre3art willen u graag aan de hand van deze expositie meenemen in dit unieke stukje natuur. Zij hopen met deze beelden dat de schoonheid voort blijft leven van de Perengaarde.

Tre3art is een samenwerkingsverband in beeldende kunst van drie zussen Margreet, Mirjam en Jacoline de Jong. Ieder heeft haar eigen beeldende discipline van schilderen, tekenen, boetseren, beeldhouwkunst en fotografie. Zij werken samen rondom een gekozen thema. De thema's zijn gerelateerd aan de natuur. Voor meer informatie kunt u de site van tre3art bezoeken www.tre3art.nl

Het Biesboschcentrum Dordrecht is gelegen aan de Baanhoekweg. Meer informatie is te vinden op de website. 
Vanaf 1 april as. is het centrum van dinsdag t/m zondag geopend van 9.00 – 17.00 uur

Contactinformatie:
Locatie: Baanhoekweg 53
Organisator: Biesboschcentrum Dordrecht
Website:www.biesboschcentrumdordrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!