Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'IBBO HSP cafe'
30mrt

IBBO HSP cafe

Donderdag 30 maart 2017, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Ander onderwijs… geheel en al toegespitst op de natuurlijke nieuwsgierigheid van uw kind. Dát is het zogeheten ‘Ik Ben Bewust-,’ofwel IBBO-onderwijs.

IBBO is een nog relatief nieuwe onderwijsvorm voor kinderen vanaf 4 jaar tot 18+ jaar, waarbij kinderen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn. De leerlingen krijgen geen verplichte, vaste lesstof aangeboden. In plaats daarvan passen de begeleiders de lesstof aan bij de natuurlijke nieuwsgierigheid van elk individueel kind. Het gaat hierbij vaak om kinderen die in het bestaande schoolsysteem zich niet op hun plek voelen, omdat ze hooggevoelig zijn of ‘anders’ denken en reageren.

Om hier meer aandacht aan te geven organiseert de IBBO Eklogiet school vanavond het eerste IBBO HSP (hooggevoeligheid) cafe. U kunt dan kennis maken met het team van IBBO Eklogiet en een lezing bijwonen van Annemieke Verhoeff van praktijk Annei: : Wat is hooggevoeligheid en hoe ga je er mee om?

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom ons dan opzoeken: Vanaf 19.00 uur bent u welkom met koffie en thee. We starten om 19.30 uur. Toegang: een donatie van 10 euro (hiermee steunt u de oprichting van de IBBO Eklogiet school)

Graag via email doorgeven of u komt en met hoeveel personen.

Contactinformatie:
Locatie: 1e verdieping, Baden Powellaan 1 (voormalige gebouw van de Dordtse Buitenschool)
Organisator: Petra Roelofs
Telefoonnummer: 06-29738774
Email:eklogiet@ibbo.eu


Deel dit bericht met je vrienden!