Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kees Voorbij - Over 'Verboden Vruchten' in de literatuur'
29mrt 2017

Kees Voorbij - Over 'Verboden Vruchten' in de literatuur

Woensdag 29 maart 2017, van 19:30 uur tot 22:00 uur.

Van 25 maart t/m 2 april is het tijd voor de Boekenweek 2017. Het thema van dit jaar is ‘Verboden Vruchten’. Daarom is op woensdag 29 maart Kees Voorbij te gast in Bibliotheek Stadspolders Dordrecht.

Kees is Neerlandicus en vertelt tijdens deze bijzondere Boekenweekavond alles over verleidingen in de literatuur. Wat zijn de ‘Verboden Vruchten’ van enkele pareltjes uit de literatuur de afgelopen jaren? De bezoekers zelf worden ook verleid met betoverende geuren en smakelijke hapjes. De avond duurt van 19.30 – 22.00 uur. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Aanmelden kan bij de balie van de Bibliotheek of via www.debibliotheekaanzet.nl.

De Boekenweek
In de Boekenweek staat literaire (non)-fictie centraal. De 82e editie vindt plaats van zaterdag 25 maart t/m zondag 2 april. Dit jaar is het thema ‘Verboden Vruchten’. Eén van de belangrijkste dingen van de Boekenweek is het Boekenweekgeschenk, dat elk jaar door een andere literair auteur wordt geschreven. Dit jaar is dat Herman Koch. Connie Palmen schreef het Boekenweekessay. In de Bibliotheek worden allerlei activiteiten georganiseerd rondom ‘Verboden Vruchten’ en krijgen de boeken rondom dit thema extra aandacht.

Praktische informatie
Wat:  Een avond met Kees Voorbij
Wanneer: woensdag 29 maart, 19.30 – 22.00 uur
Waar:  Bibliotheek Stadspolders Dordrecht
Toegang: gratis

Contactinformatie:
Locatie: Dudokplein 211
Organisator: Bibliotheek AanZet Stadspolders
Website:www.debibliotheekaanzet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!