Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Orgel/vioolconcert vanuit de Trinitatiskapel' Foto: Alisa van Dijk
25mrt

Orgel/vioolconcert vanuit de Trinitatiskapel

Zaterdag 25 maart 2017 vanaf 20:00 uur.

Vanavond vindt er weer een mooi concert plaats in de Trinitatiskapel. In de concertserie van violiste en klassiek geschoold zangeres Alisa van Dijk vindt er nu een mooi concert plaats waar u o.a. mooie muziek hoort uit de barokperiode.

Alisa wordt begeleid door organist Arjan Versluis. Versluis studeerde aan het Rotterdams Conservatorium hoofdvak orgel en hij studeerde hoofdvak improvisatie aan het Brabant Conservatorium. Hij behaalde diverse prijzen op orgelconcoursen. Hij werkte aan meerdere cd’s mee die goed werden ontvangen door de vakpers. Arjan doceert piano en orgel.

Het concert is absoluut bijzonder. Niet alleen vanwege de ongedwongen sfeer maar vooral ook door het fraaie programma. U hoort deze middag prachtige muziek in verschillende combinaties. Ook hoort u diverse solo’s van o.a. J.S. Bach. Arjan hoopt ook te improviseren. U kunt thema ’s opgeven voor aanvang van het concert bij Arjan.

Allen van harte welkom! Na afloop is er ruimte voor onderlinge ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje. De aanvang is 20:00 uur. De deur is open om 19:30 uur. De kerk bevindt zich aan de Vriesestraat 22.

De toegang is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten
Parkeren kan voor een voordelig tarief in de parkeergarage aan de Visstraat slechts 100 meter van de kerk.
Voor meer info zie www.alisavandijk.nl

Contactinformatie:
Locatie: Trinitatiskapel, Vriesestraat 22
Organisator: Alisa van Dijk
Website:www.alisavandijk.nl


Deel dit bericht met je vrienden!