Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Grip en Glans; Een cursus voor 55+ vrouwen'
20mrt

Grip en Glans; Een cursus voor 55+ vrouwen

Maandag 20 maart 2017, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Op 20 maart start wijkcentrum De Koloriet de cursus Grip en Glans.De cursus is bedoeld voor vrouwen van 55 + en bestaat uit zes bijeenkomsten van twee uur. De groepen bestaan uit ongeveer tien tot twaalf vrouwen. Voor de cursus start, heeft u een kennismakingsgesprek met één van de cursusleiders.

De cursus biedt ruimte om ervaringen uit te wisselen en vaardigheden te oefenen. Geniet u van het leven? Verheugt u zich op de toekomst Of is er ruimte voor verbetering? Soms is het goed de geluk balans op te maken en te kijken of het plezieriger kan. Positief in het leven staan en tegenslag of verlies  overwinnen? Haal eruit wat er in zit!

De groepscursus Grip en Glans helpt bij het opmaken van de balans in uw leven. Aan de hand van de ‘glansschijf’ krijgt u inzicht in de elementen die uw leefplezier en geluksgevoel beïnvloeden. U krijgt tips en handvatten hoe u plezieriger kunt leven. U gaat hiermee aan de slag en wij helpen u een eindje op weg. Niets moet, maar waarom zou u zich niet laten inspireren?

*De gemeente Dordrecht betaalt deze cursus voor u. Koffie of thee zijn voor eigen rekening.

De cursus is op maandagochtenden van 10.00-12.00 uur op de data 20-27maart,3-10-17april en 1 mei. Voor aanmelding en/of vragen kunt u bellen of mailen naar: Wilma.schapendonk@meedrechtsteden.nl – 06 505 167 33

Contactinformatie:
Locatie: Jacob Marisstraat 70
Organisator: Wijkcentrum Koloriet
Telefoonnummer: 078-6111 070
Email:Wilma.schapendonk@meedrechtsteden.nl


Deel dit bericht met je vrienden!