Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Messiah van G.F. Handel'
17mrt

Messiah van G.F. Handel

Vrijdag 17 maart 2017, van 19:30 uur tot 22:15 uur.

Merwes Oratorium Vereniging zal vanavond de Messiah; één van de populairste werken van Handel, ten gehore brengen in de Antoniuskerk aan de Burgemeester de Raadtsingel (t.o. het station).

Schitterende arias en imponerende koordelen zoals het alom bekende Halleluja vallen de luisteraar ten deel. In zijn Messiah maakte Handel geïnspireerd gebruik van het koor: variërend van transparante, kamermuziekachtige werken tot monumentale zettingen. Vooraanstaande solisten: sopraan Lauren Armishaw, altus Daniël Elgersma, tenor Frank Fritschy en bariton Daniël Hermán Mostert verlenen hun medewerking. Gerben Budding, orgel, en het Ars Musica Orkest zorgen voor de begeleiding. Het geheel onder leiding van Patrick van der Linden.

Het concert begint om 19.30 uur, de kerk is open vanaf 19.00 uur. Prijs in de voorverkoop € 27,- en aan de kerk € 30,- (geen pinapparaat aanwezig). De kaarten zijn verkrijgbaar bij VVV, Spuiboulevard 99, De Muziekdragerij Voorstraat 411a, bij de leden van het koor en, voor zover nog voorradig, op de avond van het concert aan de kerk. Reserveren via email en via 078 - 615 61 79. Zie ook de website.

Contactinformatie:
Locatie: Antoniuskerk aan de Burgemeester de Raadtsingel
Organisator: Merwes Oratorium Vereniging
Telefoonnummer: 078 - 615 61 79
Email:merwes.oratorium@hetnet.nl
Website:www.movdordrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!