Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Wilgen knotten in de Biesbosch' Met je blote handen meehelpen aan het in stand houden van het landschap. Foto: Ronald van Jeveren/NVB
04mrt

Wilgen knotten in de Biesbosch

Zaterdag 4 maart 2017 vanaf 10:00 uur.

Ook deze winter is de knotploeg van de Natuur- en Vogelwacht Biesbosch druk aan de slag met het knotten van wilgen in en rond de Biesbosch. Dit jaar zijn de griendjes van het Visschersgat in de Dordtse Biesbosch aan de beurt. De griendjes van het Visschersgat behoren tot het eigen beheersgebied van de Natuur- en Vogelwacht.

Dankzij de inzet van veel vrijwilligers kunnen deze karakteristieke bomen onderhouden worden en daardoor behouden blijven. Heerlijk bezig zijn in de vrije natuur  en met je blote handen meehelpen aan het in stand houden van het landschap geeft veel voldoening.
Wie mee wil helpen, kan zich aanmelden, alle hulp is welkom. 4 Maart 2017 is de laatste knotzaterdag van het seizoen gepland. 

De knotploeg verzamelt om 10.00 uur op hoeve Jong Dordrecht aan de Noorderelsweg 4a, het onderkomen van de Natuur- en Vogelwacht.

Zij die de armen uit de mouwen willen steken en gezond aan de slag willen in onze mooie natuur, kunnen een berichtje sturen naar: info@vogelwacht.eu

Contactinformatie:
Locatie: Noorderelsweg 4a
Organisator: Natuur- en Vogelwacht
Telefoonnummer: 078 6213921
Email:vogelwacht@vogelwacht.eu
Website:www.vogelwacht.eu


Deel dit bericht met je vrienden!