Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Geldbuidel maken (Kinderactiviteit Onderwijsmuseum)'
03mrt

Geldbuidel maken (Kinderactiviteit Onderwijsmuseum)

Vrijdag 3 maart 2017, van 11:30 uur tot 12:30 uur.

Deze voorjaarsvakantie staan de activiteiten in het Onderwijsmuseum helemaal in het teken van de Romeinen. De Romeinen waren een groots volk waarvan we nog steeds veel vaardigheden en kennis om ons heen zien. Van 27 februari tot en met 3 maart kun je in het Onderwijsmuseum daarom leren schrijven ‘op z’n Romeins’, een geldbuidel maken, munten ontwerpen en meer te weten komen over de Romeinen tijdens de voorleesmiddag!

Vandaag de activiteit: Geldbuidel maken

Geld op zak. Tegenwoordig hebben wij een portemonnee voor ons geld en zelfs al plastic pasjes waarmee we kunnen betalen! Vroeger was dat wel anders, toen hadden Romeinen een buideltje bij zich waar zij hun geld in konden bewaren. Wil jij ook zo’n jarenoude buidel? Kom dan tijdens de voorjaarsvakantie naar het Onderwijsmuseum!

De activiteit is gratis in combinatie met een entreekaartje voor het museum. Aanmelden voor de activiteit kan op de dag zelf bij de balie tot uiterlijk 15 minuten voor de start van de activiteit.


Wanneer:  van 27 februari t/m 3 maart. Het volledige vakantieaanbod en de tijden staan op www.onderwijsmuseum.nl.
Waar:  Nationaal Onderwijsmuseum, Burgemeester de Raadtsingel 97, Dordrecht
Kosten:  De activiteiten zijn gratis in combinatie met een entreekaartje voor het museum.
Aanmelden: Aanmelden voor een activiteit kan op de dag zelf bij de balie tot uiterlijk 15 minuten voor de start van de activiteit.

Afbeelding: Tijdens de voorjaarsvakantie staan de activiteiten in het Onderwijsmuseum helemaal in het teken van de Romeinen.

Contactinformatie:
Locatie: Burgemeester de Raadtsingel 97
Organisator: Onderwijsmuseum
Telefoonnummer: 078 6326820
Email:info@onderwijsmuseum.nl
Website:www.onderwijsmuseum.nl


Deel dit bericht met je vrienden!