Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Fieperdepiep Festival'
26feb

Fieperdepiep Festival

Zondag 26 februari 2017 vanaf 10:00 uur.

Op Zondag  26 feb mis het Fieperdepiep Festival bij de Kunstmin met het volgende programma:
Aanvang 10.00u Fiep Fiep vogeltje, 2+
Aanvang 10.30u Pim en Pom, 3+
Aanvang 11.30u Fiep Fiep vogeltje, 2+
Kunstmin

Ga zo 26 februari in Kunstmin op een humoristische ontdekkingstocht tijdens de voorstelling Fiep Fiep vogeltje of vier feest samen met Pim en Pom. Pim en Pom & Fieperdepiep maakt deel uit van het Fieperdepiep Festival.

Fiep Fiep vogeltje
Met de illustraties van Fiep Westendorp als leidraad maakt Judith Sleddens een beeldende, muzikale voorstelling over een avontuurlijke reis van een paniekvogel, een vrolijk meisje èn haar denkbeeldige vriendje. Fiep Fiep vogeltje is een spannende en humoristische ontdekkingstocht voor kinderen vanaf 2 jaar en maakt deel uit van het Fieperdepiep Festival.

Pim en Pom
Een feestelijke voorstelling over jarig zijn en héél oud worden! En… hoe doe je dat eigenlijk, een groot feest geven? De poezen Pim en Pom uit de boeken van Mies Bouhuys en Fiep Westendorp hebben er hun pootjes vol aan. Als dat maar goed uitpakt… Veel lekkere muziek en pakkende liedjes. En de kinderen doen natuurlijk gezellig mee!

Kom je ook spelen in de foyer?
Tijdens het festival hebben De Taartrovers de foyer veranderd in een theaterspeeltuin. Speel in het keukentje, het atelier of droom lekker weg in een poezenmand met een verhaaltje. Ook brengt de Fiepbus tijdens het festival een bezoek aan Schouwburg Kunstmin. In deze vrolijke dubbeldekker vind je een doolhof, kan je spelletjes doen of lekker knutselen.

Voor tickets en prijzen, zie de website.

Contactinformatie:
Locatie: Sint Jorisweg 76
Organisator: Schouwburg Kunstmin
Telefoonnummer: 078-6397973
Website:www.kunstmin.nl


Deel dit bericht met je vrienden!