Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Karin Quint geeft Jane Austen lezing en high tea in Dordts Patriciërshuis'
25feb 2017

Karin Quint geeft Jane Austen lezing en high tea in Dordts Patriciërshuis

Zaterdag 25 februari 2017, van 10:30 uur tot 14:00 uur.

Op zaterdag 25 februari 2017 geeft Karin Quint, auteur van de reisgids Het Engeland van Jane Austen, een lezing in het Dordts Patriciërshuis in Dordrecht. Aansluitend serveert Hightealicious een uitgebreide high tea in de schitterende Maaskamer van dit museum aan de Wolwevershaven.

Deze lezing is een vervolg op de succesvolle lezingenreeks die Quint in 2014 en 2015 gaf in het Dordts Patriciërshuis. Nu neemt ze de bezoekers mee ‘op vakantie’ door het Engeland van begin 19de eeuw. Ze vertelt over de plekken waar Jane Austen zelf op vakantie ging, die haar personages aandeden en die gebruikt zijn in verfilmingen.

Locaties die onder andere aan bod komen zijn het graafschap Kent, badplaats Lyme Regis, kuuroord Bath, de Peak District en Engelands hoofdstad Londen. Er worden onder andere fragmenten vertoond uit Sense and Sensibility, Pride and Prejudice en Persuasion. Na de lezing, die ca. 5 kwartier duurt, serveert Hightealicious een heerlijke high tea.

De lezing begint zaterdag 25 februari om 10.30 uur, aanmelden is noodzakelijk. Deelname kost € 39,95, incl. high tea en toegang tot het museum. Kaartjes zijn te koop op www.janeausten.nl/shop. Reserveren kan ook via tel. 06-22334707 of e-mail: info@janeausten.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Wolwevershaven 9
Organisator: Dordts Patriciershuis
Telefoonnummer: 078 843 87 46
Email:info@dordtspatriciershuis.nl
Website:www.dordtspatriciershuis.nl


Deel dit bericht met je vrienden!