Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Cinedordt Oscargala '
25feb 2017

Cinedordt Oscargala

Zaterdag 25 februari 2017, van 20:30 uur tot 01:00 uur.

Rotaryclub Johan de Witt Ter Merwe organiseert voor de vierde keer het Cinedordt Oscargala in cinema The Movies. Het is inmiddels een Dordtse traditie geworden. Ook dit jaar is er een geweldig programma samengesteld: ontvangst op de rode loper (mét paparazzi!), een welkomstdrankje, met Oscar op de foto en er draait natuurlijk een genomineerde Oscarfilm. Om middernacht wordt de Oscar-winnaar van de avond bekend gemaakt: and The Oscar goes to… het koppel dat tijdens de gala-avond het meest glamourous gekleed gaat.

Op de avond voorafgaand aan de Oscaruitreikingen in Los Angeles rolt Rotaryclub Johan de Witt Ter Merwe opnieuw de rode loper uit. Tijdens de feestelijke gala-avond mét Oscarfilm wordt geld ingezameld voor het goede doel. In 2017 is dit goede doel het Inloophuis Helianthus, dat staat voor het bieden van een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker en hun naasten uit Dordrecht en omgeving. Door mensen met elkaar in contact te brengen, een luisterend oor te bieden, mensen te bemoedigen en te helpen ontspannen, en daardoor iets toe te voegen aan hun leven. Meer informatie op www.inloophuishelianthus.nl.

De eerste drie edities van het Cinedordt Oscargala in 2014, 2015 en 2016 waren een groot succes. De stichtingen Leergeld Drechtsteden (2014), Zienderogen (2015) en High Five Foundation (2016) hebben een mooi bedrag mogen ontvangen aan het eind van de avond. Kaarten voor het gala, Euro 30,- pst. zijn te koop via de website www.cinedordt.nl en direct aan de kassa van Cinema The Movies. 

De genomineerde films voor de Oscars van dit jaar zijn: Arrival, Fences, Hacksaw Ridge, Hell or High Water, Hidden Figures, La La Land, Lion, Manchester by the Sea, Moonlight. Welke film tijdens het Oscargala wordt vertoond blijft een verrassing.
Voor Rotaryclubs is fundraising een belangrijk onderdeel van hun bestaan. Het Rotary-netwerk wordt ingezet om op een leuke en ontspannen manier geld in te zamelen voor maatschappelijke organisaties die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Contactinformatie:
Locatie: The Movies, Nieuwstraat 60-62
Organisator: Rotaryclub Johan de Witt Ter Merwe
Website:www.cinedordt.nl


Deel dit bericht met je vrienden!