Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Resto Van Harte avond met thema Leren in de buurt'
24feb

Resto Van Harte avond met thema Leren in de buurt

Vrijdag 24 februari 2017 vanaf 18:00 uur.

Als onderdeel van het project Geef je Buurt een Boost organiseert Resto VanHarte  Dordrecht op vrijdag 24 februari een resto-avond met als thema Leren in de buurt. Locatie is Het Polderwiel op Dudok-erf 58. Voorafgaand, tijdens en na het driegangendiner vertellen aanbieders van workshops en cursussen en lokale organisaties wat ze te bieden hebben aan de buurt. Dus wil jij leren koken, zingen, omgaan met de pc etc.? Kom langs en doe mee.

Iedereen is van harte welkom
Iedereen is van harte welkom tijdens deze bijeenkomst. Het diner kost acht euro. Inloop is vanaf 17.30 uur. Het programma start om 18.00 uur. Aanmelden als vrijwilliger kan bij Miriam Lindemans via m.lindemans@restovanharte.nl. Reserveren kan via www.restovanharte.nl of 0900 900 3030 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur (10 ct/min).

Geef je Buurt een Boost
Geef je Buurt een Boost bestaat uit een serie activiteiten die Resto VanHarte in anderhalf jaar tijd uitrolt in twintig steden in Nederland. Activiteiten variëren van barbecues tot talentenjachten en kookwedstrijden. Het doel is om buurtbewoners te betrekken en te activeren en de buurt zo een boost te geven. De eerste activiteiten hebben reeds plaatsgevonden; in heel Nederland organiseerde Resto VanHarte afgelopen jaar succesvolle buurtbarbecues en open podia. Geef je Buurt een Boost is mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De Resto’s worden gerund door een klein team van professionals, maar de echte drijvende kracht is de inzet van onze vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Contactinformatie:
Locatie: Dudok-erf 58
Organisator: Resto van Harte
Telefoonnummer: 078 – 649 21 11
Email:m.lindemans@restovanharte.nl
Website:www.restovanharte.nl


Deel dit bericht met je vrienden!