Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Classic Young Masters met Annemiek de Bruin'
18feb

Classic Young Masters met Annemiek de Bruin

Zaterdag 18 februari 2017 vanaf 16:30 uur.

Op Zaterdag 18 feb is er weer een aflevering van Classic Young Masters in het Energiehuis.

Ketel 1 in het Energiehuis biedt dit seizoen een podium aan jong talent, afkomstig van Nederlandse en buitenlandse conservatoria. Maak zaterdag 18 februari kennis met Classic Young Masters Jong Klassiek. De musici van de toekomst hebben tenminste 10.000 uur studie op hun conto en werden stuk voor stuk geselecteerd als Laureaat van de Stichting Classic Young Masters.

Tijdens deze editie van Classic Young Masters een concert door klarinetspeler Annemiek de Bruin (1993). Met het Nederlands Blazers Ensemble was ze o.a. te zien in het concertgebouw van Amsterdam tijdens het Nieuwjaarsconcert. Sinds 2014 maakt ze tevens deel uit van het jong Nederlands Blazers Ensemble. Verder soleerde ze al met het Brabants orkest, het Zeeuws orkest en als vertegenwoordiger van Nederland bij het Euroconcours Klarinet. Met optredens in San Francisco, Vancouver en Calgery heeft ze al heel wat internationale ervaring opgedaan als muzikant.

Presentator Kiki Luitwieler, geboren in Dordrecht, is zelf geen onbekende in de wereld van klassieke muziek. In 2016 voltooide zij haar Master opleiding zang. Voorafgaand en tijdens dit concert gaat zij in gesprek met de toptalenten.

Contactinformatie:
Locatie: Noordendijk 148
Organisator: Energiehuis


Deel dit bericht met je vrienden!