Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Tentoonstelling Lotte Koppens Fake it till we make it'
05feb

Tentoonstelling Lotte Koppens Fake it till we make it

Van zondag 5 februari 2017 tot en met zondag 26 februari 2017.

In het werk van Lotte staat het idee en het concept van de maatschappij centraal. Het imago of de rol die wij moeten vervullen wordt ons opgelegd vanuit reclames, social media en zelfs vanuit de politiek. Iedereen moet voldoen aan een bepaald keurslijf en voldoe je niet aan deze verwachtingen dan heb je gefaald. Mensen raken hierdoor in een depressie en voelen zich minderwaardig. Lotte stelt deze zaken met haar werk aan de kaak. Zij wil ons tonen dat wij een eigen keuze kunnen maken en dat wij niets moeten. Zelf weer de regie in handen nemen en ons eigen geluk na streven dat staat voorop.

De stijl waarin zij werkt laat dit ook goed zien. Schetsen, tekeningen, schilderijen en collages. Niet alleen traditioneel op ooghoogte aan de muur, zoals het moet, maar verspreid over de ruimte. En dat een werk niet af lijkt, dat toont nu juist de manier en wijze waarop zij werkt. De zoektocht naar het eigen geluk is ook nooit af, dit is een continue proces waar wij mee doorgaan tot onze dood. De woorden en afbeeldingen in haar collages zijn uitingen van haar gedachten en gevoelens en hiermee wil zij ons inzicht geven hoe wij vanuit de media worden gemanipuleerd.

Bezoek deze tentoonstelling en merk op of uzelf nog gevangen zit in het keurslijf of dat u zichzelf al heeft weten los te breken.

Tijdens de opening zal het werk van Lotte Koppens te zien zijn in de Galerie van DOOR. Lotte zal zelf aanwezig zijn om haar werk toe te lichten. De opening wordt omlijst door muziek van sIMON. Verwacht een muzikale reis die je mee neemt naar je diepste gevoelens en emoties. Tevens zal Lotte op de opening beginnen met het maken van een nieuw werk wat zich in de loop van deze tentoonstelling verder zal ontwikkelen. Zij zal de komende periode veelvuldig aan het werk zijn in de galerie en het is zeker de moeite waard om meerdere keren terug te komen om haar aan het werk te kunnen zien en te ontdekken hoe het te maken werk zich verder zal ontplooien.

Opening tentoonstelling Lotte Koppens ‘Fake it till we make it’
Zondag 5 februari, Vanaf 17 uur
De tentoonstelling is te bezichtigen van 5 tot en met 26 februari, tijdens de openingstijden van DOOR.

Contactinformatie:
Locatie: Voorstraat Noord 142-144
Organisator: DOOR
Telefoonnummer: 06-55491013
Email:doordordrecht@gmail.com
Website:www.facebook.com/DOORDordrecht


Deel dit bericht met je vrienden!